Miért érdemes esküvőszervezőt fogadni?


Ez a kérdés bizonyosan felmerül azokban a párokban, akik úgy döntenek, hogy egybekelnek. Ha olyan párokat kérdezünk, akik már túl vannak a nagy napon és az azt megelőző tervezés, szervezés minden feladata rájuk hárult, a válasz általában az szokott lenni, hogy rengeteg idegeskedéstől megkímélték volna magukat, ha esküvőszervező segítségét kérik.

Természetesen mindenki maga dönti el, hogy az esküvőjét egyedül szeretné-e megszervezni vagy segítséget kér ehhez. Ha ti még nem döntöttetek, akkor fogadjátok szeretettel alábbi cikkünket, melyben néhány pontban összeszedtük, miben tudunk nektek segíteni esküvőszervezőként.

1. Az emberek nagy része életében csak egyszer házasodik. Ezért nem csoda, hogy a legtöbb jegyespárnak nincs tapasztalata az esküvő megszervezésében. A szervezés időszakában számtalan kérdés merül fel, mint például: mennyi idővel az esküvő előtt kell kiküldeni a meghívókat? Mire kell figyelni a virág és a dekoráció megrendelésekor? Mekkora legyen az esküvői torta? Mennyire megbízható és profi a választott fotós, olcsónak vagy drágának számít-e? Milyen legyen az ültetési rend az asztaloknál? Tapasztalt esküvőszervezőként tudjuk a választ kérdéseitekre és szívesen segítünk nektek.

2. Egy esküvő megtervezése és megszervezése összetett és időigényes folyamat. A mindennapi teendők, munka, család mellett, az előkészületek sok pár számára nem örömöt, hanem inkább terhet jelentenek. Azért vagyunk, hogy ezeket a terheket levegyük a vállatokról és elképzeléseitek, ötleteitek alapján veletek együtt dolgozzuk ki az esküvő minden egyes apró részletét.

3. Talán vendégként részt vettetek már pár esküvőn és vannak elképzeléseitek arról, hogy ti milyet szeretnétek. Előfordulhat az is, hogy még nem gondoltátok végig, milyen legyen a nagy nap. Mindkét esetben támogatunk titeket tanácsainkkal, ötleteinkkel, hogy az esküvőtök egyedi és felejthetetlen legyen.
 


6. Folyamatosan növekvő szolgáltatói hálózatot építettünk ki, partnereink segítségével a legkülönlegesebb kívánságokat is teljesíteni tudjuk. Az

ajánlatokat mi kérjük be a szolgáltatóktól, így nem nektek kell külön-külön megkeresni és összeszervezni őket. Hogy végül melyik cég szolgáltatását szeretnétek igénybe venni, azt ti döntitek el, de természetesen tanácsainkkal segítünk.

7. Szolgáltatásaink természetesen pénzbe kerülnek, azonban pénzt is spórolhattok, hiszen segítünk abban, hogy a rendelkezésetekre álló keretből a legtöbbet hozhassátok ki, költségvetési tervet is készítünk és gondoskodunk róla, hogy az esküvőre szánt összeg a leghatékonyabban kerüljön felhasználásra.

8. Segítünk nektek a meghívások kezelésében, a vendéglista összeállításában és együtt kidolgozzuk az ültetési rendet. Ha szükséges, megszervezzük a vendégek szállítását és elszállásolását, hogy a távolban élő szeretteitekkel is együtt ünnepelhessetek.

9. A tervezés és a szervezés ideje alatt folyamatosan kapcsolatban állunk, ahogy a nagy napon is végig mellettetek vagyunk. Gondoskodunk a helyszín feldíszítéséről, odafigyelünk a legapróbb részletekre, és a szolgáltatókkal is tartjuk a kapcsolatot. Így nektek nem kell minden aprósággal külön foglalkoznotok. A háttérben maradva gondoskodunk arról, hogy a nagy napon minden rendben menjen, és ne legyen más dolgotok, csak élvezni életetek egyik legcsodálatosabb napját.
 



« vissza

Legyen a ti esküvőtök is örökké emlékezetes

Hívj minket most:
+36-31/782-5965

© 2017-2020 Best Wedding Esküvő szervező Budapest - esküvőszervezés mesterfokon | Publikálta: TrS WebDesign
Telefon: 06-31/782 5965 | E-mail: bestweddingeskuvoszervezes@gmail.com