Esküvőszevezés
Horváth Zsuzsanna
Esküvőszervező

Kedves jegyes pár


Amikor az esküvőmre készültem még nem volt divat esküvőszervező segítségét kérni, így menyasszonyként mindent, párommal együtt kellett megszerveznünk, a szervezés ideje alatt pedig rengeteg buktatóval találtuk szembe magunkat és sokszor jól jött volna a segítség.
7 évvel ezelőtt véletlenül csöppentem az esküvőszervezés világába. Nagyon megszerettem ezt a csodálatos szakmát, az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy ez a hivatásom, megérkeztem.

Minden esküvő egy újabb, izgalmas kihívás számomra, hiszen minden pár más és más, különböző igényekkel, elképzelésekkel. Örömmel tölt el, hogy megvalósíthatom álmaikat, vágyaikat, sőt, mivel a szervezés ideje alatt lehetőségem van jól megismerni őket, olyan szolgáltatásokat is ajánlhatok, amik talán eszükbe sem jutnak, és még csodálatosabbá tehetik a nagy napot.
Megható a pillanat, mikor a párok az esküvő napján meglátják a feldíszített helyszínt és látom a boldogságukat, hálával tölt el, hogy ehhez én is hozzájárulhattam és segíthettem, hogy az esküvő valóban felejthetetlen, életük egyik legboldogabb napja legyen.

Szeretettel várom érdeklődéseteket!Hívjatok bátran!

Legyen a ti esküvőtök is örökké emlékezetes

Hívj minket:
+36-31/782-5965

© 2017-2020 Best Wedding Esküvő szervező Budapest - esküvőszervezés mesterfokon | Publikálta: TrS WebDesign
Telefon: 06-31/782 5965 | E-mail: bestweddingeskuvoszervezes@gmail.com