Esküvőszevezés
Horváth Zsuzsanna
Esküvőszervező

Sziasztok

7 évvel ezelőtt véletlenül csöppentem az esküvők világába. Nagyon megszerettem ezt a csodálatos szakmát, úgy éreztem, hogy haza találtam és nekem ez lesz a hivatásom.
Amikor az esküvőmre készültem még nem volt divat esküvőszervező segítségét kérni, így menyasszonyként én is átéltem az esküvőszervezéssel járó buktatókat.

De Nektek már nem kell!!!

Minden fiatal pár azt szeretné, hogy a Nagy Nap Örök emlék maradjon a számukra, melyre boldogan emlékeznek vissza. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, érdemes esküvőszervezőt megbízni, aki szakmai tapasztalatával nagy segítséget nyújt az esküvő megszervezésében. Profi csapatunk mindent megtesz azért, hogy a készülődési időszakot és az esküvő napját csak egészséges izgalommal éljétek át.

Számunkra nagyon fontos az első személyes találkozó, amikor megismerjük egymást és az elképzeléseiteket az esküvőtökről. Minden párnak más és más elképzelései, vágyai vannak, ezért számunkra minden esküvő egy új és egyben izgalmas kihívás. Célunk az, hogy a szervezéssel járó gondokat levegyük a vállatokról, kreatív ötletekkel és tanácsokkal lássunk el Benneteket, hogy az esküvő napja valóban olyan legyen amilyennek megálmodtátok.Hívjatok bátran!

Legyen a ti esküvőtök is örökké emlékezetes

Hívj minket:
+36-31/782-5965

© 2017 Best Wedding Esküvő szervező Budapest - esküvőszervezés mesterfokon | Publikálta: TrS WebDesign
Telefon: 06-31/782 5965 | E-mail: bestweddingeskuvoszervezes@gmail.com