Esküvői helyszín

Esküvői helyszín

Milyen helyszín illik hozzátok? Vadregényes? Romantikus? Főúri? Vagy valami természet-közelibb? Szép bálterem vagy valahol a szabad ég alatt egy reneszánsz kertben? Az esküvőszervezés első és egyik legfontosabb feladata a megfelelő helyszín megtalálása. Végtelen a lehetőségek sora, csak a fantáziátok szabhat határt. Kapcsolatainkkal, tapasztalatainkkal segítünk nektek rátalálni a hozzátok illő esküvői helyszínre!


Esküvői zenekar

Esküvői zenekar

Az esküvőtökön legyen fergeteges a hangulat! Csupa olyan zenével, ami számotokra jelent valamit, és olyanokkal, melyekkel a nektek kedves hangulat megteremhető. Az esküvő megszervezésének második legfontosabb eleme a megfelelő zene kiválasztása. Sokan választják ma az egyre népszerűbb esküvői DJ-ket. A DJ komplex zenei szolgáltatást nyújt, mindenféle zenei ízlést kielégít. Mondjátok el elképzeléseiteket, és mi tudni fogjuk, hogy milyen zene és milyen zenekar vagy DJ passzol hozzátok!

Ceremóniamester

Ceremóniamester

Ha azt szeretnétek, hogy minden flottul menjen, és a vendégeitek is remekül szórakozhassanak, alkalmazzatok ceremóniamestert, vőfélyt. A vőfély elsősorban a hagyományos, mulatós lakodalom szószólója, aki rímekkel, humoros versekkel szórakoztatja a vendégeket. A ceremóniamester pedig modern, mai hangulatban vezeti le az esküvőket.


Esküvői fotós

Esküvői fotó, videó

Mire fogtok emlékezni évek múltán az esküvő napjáról? Milyen pillanatokat érdemes megörökíteni? A jó fotós, videós az emlékek megörökítéséért felelős. Elkapni egy pillanatot, rögzíteni a hangulatot, visszajátszani az érzéseket, a szépséget, a vidámságot, fantasztikus élmény sok év múlva is! Segítünk a megfelelő fotós és videós kiválasztásában is!

Dekoráció

Dekoráció

A helyszín "ünneplő ruhája", az esküvői dekoráció meghatározza az esküvő hangulatát is. Élő virágokból alkotott kompozíciók, különleges textíliák, elegáns papírdekoráció, fényfüzérek, léggömbök, gyertyatartók és sok kreatív ötlet varázsolják át a teret a Ti ízlésetekhez, eleganciátokhoz és személyiségetekhez igazodva.


Esküvői Torta

Esküvői Torta

Legyen kerek és édes a házasságotok minden napja! Az esküvői tortátok az esküvő egyik fénypontja. Lehet teljesen egyedi, kreatív fantáziatortátok. Hihetetlen formák, díszek, színek is megvalósíthatóak. A leggyakoribb díszítő elemek a virágok, melyek a legtöbb esetben marcipánból készülnek, de közkedveltek a gyöngyök és szalagok is.

Esküvői meghívó

Esküvői meghívó

Milyen legyen a meghívótok? Ez a kis kártya az előfutára a nagy napnak a vendégek szemében. Fontos hát, milyen formát találtok ki neki! Olyan sok variáció létezik ma már, hogy könnyedén megtaláljátok a kedvetekre valót. Mi pedig megszervezzük nektek, hogy el is készüljenek a meghívók a kívánt darabszámban, a kiválasztott formában, szöveggel, színekkel!


Menyasszonyi ruha

Menyasszonyi ruha

Lélegzetelállító menyasszony leszel! A nő talán az esküvője napján a legszebb! A smink, a frizura, a ruha, és mindezek mellé boldog elégedettsége élete legszebb kisugárzását és összképét nyújtja számára. A mai menyasszonyi ruha trendek szerint segítünk kiválasztani azt a fazont és színt, amelyikben a legszebb, legcsinosabb lehet a menyasszony, és amiben a vőlegényt és a násznépet is elkápráztathatja.

Menyasszonyi virágcsokor

Csokor

A virágköltemény, ami tovább fokozza a menyasszony szépségét. Olyan csokrot válasszatok, ami illik a menyasszony személyiségéhez, a dekorációhoz, a ruhához, és ami nem túl súlyos ahhoz, hogy akár egész nap az ara kezében lehessen. Ha szeretnétek dobó-csokrot is a hajadon lányvendégek szórakoztatására, akkor ahhoz is szolgálunk néhány jó tanáccsal.


Esküvői smink, Fodrász

Smink, Fodrász

A menyasszony lélegzetelállító, szépséges és ragyog a boldogságtól. Te is ilyen menyasszony leszel! A smink és frizura kialakításánál a szakember figyelembe veszi az ara szem- és hajszínét, arcformáját, a ruha stílusát! A menyasszonyi smink akkor jó, ha ezen felül tartós és strapabíró!


Esküvői csokiszökőkút

Csokiszökőkút

Egy csoki-élmény az esküvői vacsorán? Egy csoki-szökőkút igazán különleges látvány, és ideális desszert az esküvőn. A meleg csokoládéba friss epret, banánt, ananászt, szőlőt, szárított gyümölcsöket, karamellát, marcipánt, piskótát, gofrit, vagy akár mini fánkot is lehet mártogatni. A csokiszökőkúthoz választható fehér, ét- és tejcsokoládé.Tűzijáték

Tűzijáték

Nyűgözzétek le a násznépet egy különleges, szép tűzijátékkal. Ehhez szakemberekre lesz szükségetek, hiszen a helyszín adottságait fontos figyelembe venni. Kérjétek ebben is bátran a segítségünket, és szervezünk nektek egy igazán emlékezetes éjjeli égi parádét.


Esküvői jármű

Esküvői jármű

Milyen legyen a feldíszített autótok? Látványos? Kényelmes? Hajmeresztő? Hagyományos? Elegáns vagy feltűnő? Mind csak rajtatok múlik, mert esküvőszervezői kapcsolataink révén bármilyen megoldás elérhető a limuzintól, a közkedvelt hintón át, akár a motorokig.


Esküvői táncoktatás

Táncoktatás

A násznépnek leesik az álla, az édesanyáknak pedig könny szökik a szemébe, amikor az ifjú pár magabiztosan és romantikusan körbelengi a táncteret a nyitótáncával. Szeretnétek Ti felvezetni a táncot a lakodalmatokban? Segítünk nektek táncoktatóink bevonásával ezt a kedves produkciót a lehető legtökéletesebben kivitelezni.


Legyen a ti esküvőtök is örökké emlékezetes

Hívj minket most:
+36-31/782-5965

© 2017 Best Wedding Esküvő szervező Budapest - esküvőszervezés mesterfokon | Publikálta: TrS WebDesign
Telefon: 06-31/782 5965 | E-mail: bestweddingeskuvoszervezes@gmail.com